A nők többsége mindent megtesz azért, hogy intim testrészei csupaszak legyenek, a koreai nők éppen az ellenkezőért küzdenek, méghozzá nagyon szokatlan módon.

 

intimplasztika plasztikai beavatkozás plasztikai sebészet plasztikai sebész hüvely plasztika kisajak plasztika szeméremdomb korrekció

Manapság egyre furcsább plasztikai trendekről hallani, mint mondjuk a gödröcske-plasztika vagy a koboldfül-műtét, a hiúság úgy tűnik határtalan, a legújabb őrület még ezeken is túltesz!

Általában a nők többsége a szeméremdomb fiatalítása során külön kéri a szeméremszőrzet csökkentését a szeméremdomb esztétikusabbá tételére, hogy teljesen sima és lapos legyen, ne csúfítsa el kidudorodó zsírszövet, intim szőrzet.

Ellenben, a koreaiak az intim szőrzet-plasztikára esküsznek! Az ázsiai országban a fanszőrzet a szexualitás és a termékenység szimbóluma, ezért fontos számukra, hogy minél dúsabb legyen. Azonban ha ez természetes módon nem adatott meg nekik, akkor a beültetést választják! Nem olcsó mulatság, nem kevesebb, mint 2000 dollárt, azaz körülbelül 560 ezer forintot kérnek érte.

A beavatkozás 2-4 órán keresztül tart, a fejbőrből ültetnek át egy kis részt az intim területre, azonban nem is akárhogyan! A nők még a szőrzet formáját is megválaszthatják! Egy koreai klinika szerint a páciensek 87%-a a pajzs és a legyező alakot választja. A felmérések szerint a koreai nők 10%-a foglalt már időpontot ilyen plasztikai beavatkozásra, mert az öltözőkben más nők szőrzetét látva elégedetlenek lettek a sajátjukkal.

Hazánkban is fontos a nők számára az intim testrészek esztétikus megjelenése. Intézetünkben lehetőség van igénybe venni a hüvelyplasztikát, mely során a plasztikai sebész helyreállítja a hüvelyfal feszességét, illetve lehetőség van a régebben hegesen vagy rosszul gyógyult gátrepedések megszüntetésére is. A kisajak plasztika során a túlzottan nagy kisajkak kisebbítésére és a kívánatos állapot elérésére kerül sor. A szeméremdomb korrekció, olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja a szeméremdomb méretének csökkentése.

A divat folyton változik és nemcsak a ruhák tekintetében, hanem a plasztika területén is. Az biztos, hogy az intimplasztika előtt is nagy jövő áll, plasztikai sebészetként mi is igyekszünk az aktuális trendeket követni.