Nekünk nőknek nagyon fontos a vibráló, és igézően fiatalos tekintet. Hiszen a szemünkkel érzelmeket fejezünk ki és csábítunk is vele. Szóval nem mindegy milyen állapotban van. Sminkeléskor is a tekintetünk hangsúlyozása az egyik legfontosabb művelet.

ráncfeltöltés szemhéjplasztika arcplasztika szem alatti karikák hialuronsav

Gyakran alakulnak ki szem alatti sötét karikák a stressz, az egészségtelen táplálkozás, a rossz alvás vagy a természetes öregedési folyamatok hatására. Sokszor smink használatával is nehéz a beesett szemek és a karikák elfedése. Viszont egy enyhe helyi kezelés sokat segíthet a szem környékének ragyogóbbá varázslásában anélkül, hogy ezt a kényes területet komolyabb beavatkozás érné.

A Redensity II. töltőanyaggal való ráncfeltöltés a nem-invazív eljárások közé tartozik, segítségével eltüntethetők a szem alatti sötét karikák, valamint az alsó szemhéjak duzzanatát is enyhíteni lehet vele. Sőt a ráncok halványodnak, a szem környéki és az arcon lévő apró mélyedéseket is ki lehet tölteni vele, így a bőr simább és egyenletesebb tónusú lesz. A Teosyal  stimulálja a kollagén termelést, így a szem alatti vékonyabb bőr rugalmasabbá válik és egészségesebb lesz. Ez a feltöltő anyag hyaluronsavból készül, ami a szervezetben pár hónap alatt felszívódik, ezért utókezelésre szükség van.

A szem alatti sötét karikák töltőanyaggal való kezelése mellett, sokat tehetünk arcunk fiatalosságának megőrzéséért, ha egészséges életmódot folytatunk és egészségesen táplálkozunk.