Nagyon bosszantóak tudnak lenni a pattanások az arcbőrön. Te mit tennél meg, hogy megszabadulj a pattanásaidtól, vagy az utánuk maradt hegektől? Maeve Madden blogger szintén szenvedett tőlük, ezért elment egy speciális kezelésre, majd megosztotta követőivel a tapasztalatait és a végeredményt.

 

Frakcionált CO2 lézeres kezelés Easy TCA hámlasztás arcfiatalítás lézeres bőrfiatalítás ránc arckezelés

A 29 éves Maeve Madden igazi Instagram sztár, közel 150 ezer követővel. Bőre tele volt pattanásokkal, ezért szinte alig tett közre képeket magáról. Kipróbált már jobbnál jobb krémeket, módszereket, de semmivel nem múltak el a pattanásai. Akkor döntött úgy, hogy kipróbál egy speciális arckezelést. Maeve a Pixel hámlasztás kezelést választotta. 

A Pixel hámlasztás a bőr felszínét kezeli, a beavatkozás azontúl, hogy a heges, pattanásos bőrt simává varázsolja, még a ráncokat is jelentősen csökkenti. 

Maeve így emlékszik vissza a történtekre: „Életemben nem fájt még ennyire semmi. Csak 15 perc volt az egész, de azt éreztem, mintha ezernyi forró tűt szúrnának az arcomba. Miután végre véget ért a kezelés, hazafelé durván kivörösödött az arcom, majd néhány nap múlva elkezdett hámlani. Nagyjából egy hetet kellett várni, mire kezdett megnyugodni a bőröm. Nem tudtam, hogy csak nekem reagál ennyire borzalmasan a testem, vagy ez a normális. Pokoli volt, és rettegtem, hogy örökre ilyen csúnya maradok.” – mesélte Maeve az élményeit.

Frakcionált CO2 lézeres kezelés Easy TCA hámlasztás arcfiatalítás lézeres bőrfiatalítás ránc arckezelés

Egy hét után viszont sima lett az arca, igy egyből közzé tette új képeit, és örömmel közölte, hogy milyen jól sikerült a kezelés. Utólag már csak úgy gondol vissza , hogy 15 perc szenvedéssel meg tudta szüntetni az életének fontos problémáját. Azóta is ajánlja mindenkinek ezt a kezelést, akik szintén érintettek ebben a bajban.

Intézetünkben szintén van rá mód, hogy Ön is kezeltesse kritikus arcbőrét. A kémiai hámlasztó kezeléssel és a CO2 lézeres kezeléssel érhetünk el Maeve bőréhez hasonló esetekben fantasztikus eredményeket. Az Easy TCA hámlasztás kiváló bőrfiatalításra, pigmentfoltok, hegek eltüntetésére is, a pattanásos bőr kezelése mellett. A ráncokat is kisimítja, simává varázsolja arcbőrét. A frakcionált CO2 lézeres kezelés (mikropixeles), napjainkban a legmodernebb bőrfiatalító eljárás. Többen használják bőrfeszesítésre, és nem csak az arcra, hanem szem környék, nyak, dekoltázs és még a kézfejre is tökéletes megoldás.

Kérjen időpontot és vegye igénybe a legújabb kezeléseket a Budapest Plasztikai Intézetben!