Az idei Golden Globe gála kapcsán nem csak a gyönyörű ruhák voltak emlékezetesek, újra reflektorfénybe került Sylvester Stallone.  A színész a legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone egyesek szerint „agyonplasztikázott” arcával mondott köszönetet az elismerésért.

A rangos eseményen a legjobb formáját szerette volna hozni a színész, ez viszont sajnos nem sikerült neki, elnézve a róla készült fotót. Az egykoron Rocky és Rambo szerepekben megismert szívtipró színész most meglepően hat a fotókon. Vagy csak egy rosszul elkapott pillanatról van szó?  

ránc esztétikai kezelés plasztikai műtét plasztikai beavatkozás öregedés botox botox kezelés plasztika függőség

Stallone úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy az öregedés ne látszódjon meg rajta. Ám hiába a plasztikai műtétek, a színész arca eltorzult, teljesen megváltozott. Látszódik, hogy bevállalt egy-két arckezelést és a botox „nyomai „ is felismerhető az arcán, bár a növekedési hormonok és a szteroidok is felelőssé tehetők megjelenéséért. Vajon tényleg ilyen borús a színész megjelenése vagy csak mi nem tudjuk elfogadni, hogy eljárt az idő kedvenc hősünk felett?

Sokan vesznek igénybe plasztikai beavatkozásokat, hogy a korukkal járó ráncok és egyéb változások távolról se látszódhassanak, amivel nincs is gond. Viszont egyesek már erős túlzásokba esnek, ahogy Stalloneról is azt rebesgetik, hogy szépülés utáni vágya mondhatni már függőségbe csapott át. Fontos, hogy ne veszítsük el a realitást és az önképünkhöz való egészséges hozzáállást és semmiképp ne vigyük túlzásba a plasztikai beavatkozásokat.