Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az őszi bőrápolás szabályai

A nyár elmúltával megváltozik a természet, bőrünk is más ápolást igényel az ősz beköszöntével. Több tápláló anyagra van szüksége és óvni kell a hűvösebb időjárás viszontagságaitól is. Nézzük meg, hogyan tehetünk arcbőrünk szépségéért!

bőr arc dermafix kezelés arcfiatalítás arcápolás dermapen

A hideg évszakban bőrünket a hűvös, szeles idő könnyen kiszáríthatja, ezért különösen nagy szüksége van a hidratálásra. A legoptimálisabb, ha olyan arc és testápolót választunk, amely vízmegkötő tulajdonságú és vitaminokat tartalmaz. Ezek az összetevők segítenek, hogy a bőr egészséges és rugalmas maradjon. A könnyed nyári arckrémet és testápolót cseréljük zsírosabb és táplálóbb állagúra.

Fontos, hogy megtaláljuk a bőrtípusunknak legmegfelelőbb hidratálót. A zsíros, normál vagy kombinált bőrre az olajmentes, gél alapú termékek ajánlottak, míg a száraz bőr sűrűbb állagú krémeket igényel. A száraz bőr legjobb gyógyírja a természetes, tiszta mandulaolaj. Ahhoz, hogy a bőrünk kellően hidratált legyen azonban nemcsak külsőleg kell ápolni, hanem kellő mennyiségű folyadékot is kell innunk!

A megfelelő hidratálás mellett nagyon fontos az arcradírozás is, hiszen segítségével felgyorsítható a bőr legfelső rétegéről a hámréteg eltávolítása, így felpezsdül a sejtosztódás. A végeredmény sokkal puhább és üdébb, nem mellesleg fiatalosabb arcbőr. Itt szintén fontos a bőrtípusunknak megfelelő termék választása. Amennyiben problémás, pattanásos az arcbőr válasszunk mitesszereltávolító terméket, míg normál bőrre a könnyedebb változatok ajánlatosak. A kozmetikumokban található apró szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, tisztítják a pórusokat, és hatékonyabbak, mint a hétköznapi tonik, a szennyeződések ellen is. Az arcbőr érzékeny bőre gyengédebb radírt igényel, míg testre nyugodtan lehet erősebb terméket választani. Kéthetente elég egy alkalommal elvégezni az arcradírozást.

Nyáron sok olyan kezelés van, amit nem lehet elvégezni, mert a bőr fényérzékennyé válik. A bőr nyáron amúgy is jobban néz ki, a napfény jó hatásaként ilyenkor kevesebb pattanás jelenik meg az arcon. A nyár elmúltával viszont szüksége van bőrünknek a felfrissülésre, a káros sugarak okozta elváltozások kezelésére, ezért ősszel mindenképpen érdemes ellátogatni egy bőrmegújító kezelésre. A professzionális hámlasztás segít a fakó arcbőrt új életre kelteni, valamint előkészíti a tápláló összetevők hatékonyabb felszívódását.

A szépülni vágyók igénybe vehetik többek között a dermafix kezelést, más néven kollagén indukciós terápia segítségét. A dermafix kezelés olyan klinikailag bizonyított eljárás, mely beindítja a kollagén és elasztin termelést a bőr természetes sebgyógyulási folyamatain keresztül, így az arc megfiatalodik, a bőr feszessé válik, a pórusok összehúzódnak, a ráncok kisimulnak.

bőr arc dermafix kezelés arcfiatalítás arcápolás dermapen

0 Tovább

Árpa Attila speciális kezeléssel fiatalodik

Árpa Attila színész-producer szeretné még hosszú ideig megőrizni sármos külsejét, ennek érdekében pedig egészen messzire képes elmenni. Sok férfi pályatársával ellentétben vállalja, hogy hajbeültetésen esett át. Most egy újabb szépészeti beavatkozást próbált ki.

dermaroller dermafix arcfiatalítás plasztikai műtét kollagén bőr ránc szépészeti beavatkozás hajbeültetés

Színészként folyamatos reflektorfényben állva mindig tökéletes formában kell, hogy legyen. A hajbeültetésre elsősorban nem is hiúsági kérdés miatt kerített sort, hanem mert észrevette, hogy elkezdett ritkulni a haja, az ügynöke pedig jelezte, hogy jó lenne ez ellen tenni valamit. Attila úgy gondolja, hogy semmi baj a plasztikáztatással, ha valaki ettől jobban érzi magát.

„Amit még kipróbáltam, az a dermarolleres kezelés, egy apró, tűkkel borított eszközzel kollagént juttatnak a bőrbe, és el kell, hogy mondjam, abszolút működik!” – közölte Árpa Attila.

Pontosítva Attila megfogalmazását a dermarolleres kezelés során kollagént nem juttatnak a bőrbe, hanem a kezelés serkenti a bőr természetes kollagén termelését.

Mindenesetre örülünk, hogy Attilánál is bizonyította hatását az eljárás. Bár Attila arcfiatalítását nem orvosaink végezték, Intézetünkben is lehetőségük van a szépülni vágyóknak igénybe venni egy modern dermarolleres eljárást, a klinikailag bizonyított dermafix kezelést. A dermafix eljárás beindítja a kollagén és elasztin termelést a bőr természetes sebgyógyulási folyamatain keresztül, így az arc megfiatalodik, a bőr feszessé válik, a pórusok összehúzódnak, és a ráncok kisimulnak. A különféle arcfiatalító kezelések azért oly népszerűek, mert műtéti beavatkozás nélkül adják vissza a bőr fiatalos megjelenését és évekkel kitolják a plasztikai műtétek szükségességét.

0 Tovább

PlasztikaBlog

blogavatar

Hírek, érdekességek és újdonságok a plasztikai sebészet, plasztikai beavatkozások világából a Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebészeitől, szakértői.

Utolsó kommentek

Címkefelhő

plasztikai sebész (21),plasztikai beavatkozás (20),plasztikai műtét (15),ráncfeltöltés (11),mellplasztika (9),arcplasztika (9),orrplasztika (8),ránc (8),szemhéjplasztika (7),botox (7),fogyás (5),arcfiatalítás (5),zsírleszívás (5),egészség (4),mellnagyobbítás (4),fogyókúra (4),plasztikai sebészet (4),ránctalanítás (4),állplasztika (3),túlsúly (3),intim lézeres kezelés (3),bőr (3),hasplasztika (3),fülplasztika (3),kisajak plasztika (3),mellfelvarrás (3),intimplasztika (3),hüvely plasztika (2),szem alatti karikák (2),műtét (2),hajbeültetés (2),plasztika (2),gyógynövény (2),gyomorballon terápia (2),frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés (2),hyaluronsav (2),mellimplantátum (2),mellműtét (2),saját zsírral való feltöltés (2),botox kezelés (2),esztétikai kezelés (2),öregedés (2),gynecomastia (2),nyakplasztika (2),ajakfeltöltés (2),mell (2),mellkisebbítés (2),intim lézer (2),szépészeti beavatkozás (2),anyajegy eltávolítás (1), bőrrák (1),bőrgyógyászat (1),szerméremdomb korrekció (1),intim lézeres fiatalítás (1),hüvelyplasztika (1),fenékplasztika (1),fenék (1),betegség (1), szeméremdomb korrekció (1),lézeres szőrtelenítés (1),anyajegy (1),hasplsztika (1),orplasztika (1),befelé forduló mellbimbók korrekciója (1),bőrgyógyászati szűrővizsgálat (1),arckezelés (1),INTIMPLASZTIKA (1),HASPLASZTIKA (1),szülés (1),szülés után (1),MELLFEVARRÁS (1),MELLPLASZTIKA (1),INTIM LÉZERES KEZELÉS (1),LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS (1),MELLNAGYOBBÍTÁS (1),MELLKISEBBÍTÉS (1),implantátum (1),kombinált mellplasztika (1),inkontinencia (1), ftc szálbehúzás (1),hifu fókuszált ultrahang kezelés (1),anyajegyszűrés (1),hüvelyszárazság (1),vizelettartási probléma (1),fül (1),lézeres bőrfiatalítás (1),Easy TCA hámlasztás (1),Frakcionált CO2 lézeres kezelés (1),melanoma (1),ajaknagyobbítás (1),Botox (1),FTC szálbehúzás (1),szálbehúzás (1),férfi plasztika (1),arcszobrászat (1),arcműtét (1),gyomorballon (1),bőrgyógyász (1),szeméremdomb korrekció (1),saját zsírral való arcfeltöltés (1),kollagén (1),férfi plasztikai műtétek (1),dermaroller kezelés (1),Botox kezelés (1),plasztika függőség (1),állimplantátum (1),alakkorekció (1),dermafix (1),dermaroller (1),törzsplasztika (1),táplálék-kiegészítők (1),gyógyteák (1),orr (1),stressz (1),gyomor (1),tokaplasztika (1),áll (1),arc (1),dermapen (1),arcápolás (1),dermafix kezelés (1),toka (1),kókuszzsír (1),rendellenes izzadás (1),izzadás (1),hyaluronsavas ajakfeltöltés (1),homlokplasztika (1),túlzott izzadás (1),botox izzadáskezelés (1),kókuszolaj (1),diéta (1),hialuronsav (1),szem (1)

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />