Egy Amerikából indult átmeneti beavatkozás aranyközéputat nyújt azok számára, akik azért nem mernek belevágni az ajakfeltöltésbe, mert attól tartanak, hogy túlzó lesz a megjelenésük.

plasztikai műtét plasztikai beavatkozás ajakfeltöltés ajaknagyobbítás hyaluronsav hyaluronsavas ajakfeltöltés ránc

Kylie Jenner mesterségesen feldúsított, csókos ajkai divatosak manapság. Ezzel egy globális trendet indított el és igencsak kecsegtetővé tette a szájfeltöltést.

plasztikai műtét plasztikai beavatkozás ajakfeltöltés ajaknagyobbítás hyaluronsav hyaluronsavas ajakfeltöltés ráncAzonban sok nő tart ettől a plasztikai beavatkozástól, ami a szájfeltöltéssel jár, számukra nyújt megoldást a legújabb szépészeti őrület, a Cinderella, azaz a Hamupipőke ajak. Az amerikai módszer lényege, hogy 6-8 órán át tartó nagyobb, dúsabb ajkakat biztosít sóoldat használatával anélkül, hogy bármilyen komolyabb beavatkozásra sor kerülne. Ez ideális lehet abban az esetben, ha csak egy estére vagy egy eseményre szeretnénk csak dúsabb szájat. Maga az eljárás helyi érzéstelenítésben történik, befecskendezésre kerül az oldat, mely pár óra alatt fel is szívódik, hiszen testünk nagy részét is só képezi. Emiatt az eljárás kockázat és káros mellékhatásoktól mentes.

A fiziológiás sóoldat alkalmazása szájfeltöltések során nem új jelenség, már évtizedek óta végeznek ilyen jellegű kozmetikai eljárásokat, csak még nem terjedt el, világszerte most kezdett teret hódítani magának.

A beavatkozás ára nagyjából 70-100 dollár között mozog, amely költségesnek tűnhet, ha azt vesszük alapul, hogy csak pár órás hatást nyújt. Viszont kiváló alkalom arra, hogy megnézhessük, hogyan is mutatnánk vastagabb, teltebb ajkakkal, mielőtt hosszabb időtartamú beavatkozás mellett döntenénk. Az ajakfeltöltés ára természetesen országonként változó lehet. 

Nálunk egyelőre még nem elérhető ez a beavatkozás, megérkezéséig azonban igénybe tudjuk venni a hyaluronsavas ajakfeltöltést, ami 8-14 hónapig természetes hatást nyújt, szövődmények és fájdalom nélkül.

plasztikai műtét plasztikai beavatkozás ajakfeltöltés ajaknagyobbítás hyaluronsav hyaluronsavas ajakfeltöltés ráncIntézetünkben szintén amerikai hyaluronsav alapú, felszívódó készítményt, a Juvederm Ultrát vagy a Juvederm Ultra Smile-t használjuk. Felszívódó anyagok közül ez a leghatékonyabb készítmény, mert a hyaluronsav a szervezetben is megtalálható, ezért felszívódása nem okoz problémát, viszont az ajkak teltebbek lesznek és a száj körüli ráncok eltűnnek általa.