Dr. Amir Marashi, amerikai sebész és nőgyógyász ismertebb nevén a „vaginasuttogó”,  annak köszönheti ezt a nevet, hogy több száz nőnek tette boldogabbá az életét azzal, hogy esztétikailag vonzó vaginát varázsolt nekik. Sőt az első hivatalos vagina designer bemutatót is megtartotta New Yorkban.

intimplasztika kisajak plasztika intim lézeres fiatalítás hüvelyplasztika  szeméremdomb korrekció

Marashi doktor kozmetikai kezelésekre szakosodott, eddig több mint 400 nő vagináját tette „tökéletessé”, ezért páciensei csak VW-nek hívják (Vagina Whisperer – „vaginasuttogó” rövidítése).

Az ügyes kezű orvos felkeltette a New York Post újságírójának figyelmét is, aki meginterjúvolta Dr. Amir Marashit, aki évi 80-100 szépészeti műtétet végez,  többek között vaginafiatalítást, kisajak plasztikát és G-pont feltöltést is vállal.

Az interjú során az is kiderült, hogy az orvos elsődlegesen a színt és a formát veszi figyelembe és az intimplasztikai beavatkozás után garantált, hogy a páciens elegendő magabiztosságra és fizikai erőnlétre tesz szert. A beavatkozás után nagyobb fizikai aktivitással bírnak és a szexuális életük is fellendül a pácienseknek.

Marashi doktor az utógondozásra is nagy hangsúlyt fektet. Ahhoz, hogy ez az idilli állapot fennmaradjon folyamatosan tartja pácienseivel a kapcsolatot és vizsgálja őket, hogy minden rendben van-e a beavatkozás óta.

Az esetek többségében, a nők esztétikai problémára hivatkozva keresik fel az orvost, de adódnak olyan esetek, amikor azért kérnek kisajak rövidítést, mert kényelmetlen a sportolás.

Szűzhártya visszaállító műtétet is végez azon hölgyek számára, akik a nászéjszakájukon szeretnék bizonyítani „szűzességüket” és segít azoknak a nőknek, akik a körülmetélés áldozatai lettek, hogy újra nőnek érezhessék magukat.

Akik pedig tartanak a műtéti beavatkozásoktól, nekik is van esélyük, hogy fiatalosak maradjanak, hiszen létezik egy műtét nélküli módszer is a vaginafiatalításra, mégpedig az intim lézeres eljárás.

Dr. Marashi tanáccsal is ellát minket, mielőtt intim beavatkozásra hajtanánk a fejünket, bizonyosodjunk meg a kiválasztott orvos képesítéséről, valamint mindenféleképpen igényeljük a személyes konzultáció lehetőségét az intim eljárás előtt.

Szerencsére nem kell már Amerikáig utazni a kezelések miatt. Azon hölgyeknek, akik szeretnék az intim testtájékaikat korrigáltatni nálunk is elérhető az intim lézeres kezelés, a kisajak plasztika és a hüvelyplasztika, valamint a szeméremdomb korrekció és a szűzhártya plasztika is.