Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt az 5 testrészünket utáljuk a legjobban

Ön szerint melyik az az 5 testrészünk, amelyet a legjobban utálunk? Mit gondol, hogy melyik testrészét szereti legkevésbé a kollégája, barátja, barátnője, vagy akár egy teljesen ismeretlen ember? Egy amerikai felmérésből minden kiderült. 

 

HASPLASZTIKA INTIMPLASZTIKA MELLFEVARRÁS  MELLPLASZTIKA MELLKISEBBÍTÉS MELLNAGYOBBÍTÁS  LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS INTIM LÉZERES KEZELÉS

Meglepően sokan szeretnének más testben élni. Az emberek majdnem 60%-a, ha tehetné, más testben folytatná tovább az életét. Ezek után nem meglepő, hogy a nők kettő harmada szívesen vállalna egy szépészeti műtétet, sőt tíz férfiből 3 tudja, mit változtatna meg magán, ami azt jelenti, hogy a férfiak legalább 30%-a szívesen szépülne. De melyik testrészünk, vagy mi zavar minket leginkább? Íme a toplista:

5: A karok
A felsőkar izmai idővel elvesztik a feszességüket, petyhüdtebbé válnak, ez a férfiaknak és a nőknek is komoly gondot okoz. Ez akkor nagyon zavaró, ha az úgynevezett integetőizom is megjelenik. A kutatás arra jutott, hogy a nők legalább fele mindent megtenne a tónusos, fiatalos, vékony karokért, de a férfiak egy részének is komoly problémákat okoz ez a testrészük. Az ilyen félelmek ellen a karplasztika a megoldás.

4: A szőr
Néhány évtizeddel ezelőtt a szőr semmiféle problémát nem okozott, hiszen teljesen természetes volt. A strandon körbenézve szőrös hónaljú nőket és férfiakat lehetett látni, szinte divatos volt a sűrű bozont, hölgyek bikinivonalának mentén pedig kikandikált a szőr. Ma már nem divat a szőr, borotváljuk, gyantázzuk, epiláljuk, szeretnénk tőle végleg megszabadulni. A folyamatos szőrtelenítés drága, időigényes.  Erre pedig a legjobb megoldás a lézeres szőrtelenítés.  

3: Mellek
A melleikkel mind a nőknek, mind a férfiaknak gondjuk van. A férfiak mellei súlyfelesleg esetén  - vagy a kor előrehaladtával a hormonális változások miatt - elnőiesedhetnek, nagyobbak lesznek, ez különösen zavaró, erre megoldás a gynecomastia (férfi mellkisebbítés).

Eközben rengeteg nő is elégedetlen a melleivel. Van aki kisebbre, más nagyobbra vágyik, van akit a megereszkedése zavar, vagy a formája. A mellplasztika (a mellnagyobbítás, a mellkisebbítés, vagy a mellfelvarrás) megoldás ezekre a problémákra. 

2: Has
A férfiaknak a nagy has okoz gondot, miközben a nők is arra vágynak, hogy a hasuk laposabb, kockásabb, szebb legyen. Az önsanyargató kemény diéta és torna nem mindig hozza meg a kívánt eredményt, mert az évek, a terhesség alatt kitágult bőr és a terhességi csíkok bizony otthagyják a nyomukat. Szinte mindegy, hogy mi az oka annak, hogy elégedetlenek vagyunk a hasunkkal vagy kitartó munkával tehetünk ellene, vagy igénybe vehetjük a hasplasztikát

Egy kis kitérő
Mindjárt elmondjuk, hogy melyik a legjobban utált testrészünk, de álljunk meg előtte egy pillanatra és nézzük meg a listát: a mellek, a hasunk, a szőrzetünk, a karjaink mind olyan területünk, melyet egyébként eltakarunk, vagy el tudunk takarni. Sporttal, vagy esztétikai beavatkozásokkal könnyedén javíthatunk is rajta. A listán elfoglalt helyük tehát inkább az esztétikai gondokat mutat. De akkor mi lehet a legjobban utált? 

1: Ezt utáljuk a legjobban
A legtöbben az arcukra, vagy a popsijukra gondolnak ilyenkor, de egyik sem. Az intim testrészek azok, amiktől a legjobban félünk, mert csak az látja, akit nagyon közel engedünk magunkhoz, és akinek a véleménye valóban sokat számít. A már említett amerikai felmérés szerint szinte minden nő azt szeretné, ha az intim testrésze a lehető legtovább fiatalos, szép, kívánatos maradna. Arra, hogy az intim testrészünk fiatalos, kívánatos maradjon megvannak a megfelelő szépészeti beavatkozások: kisajak plasztika, szeméremdomb korrekció, vagy akár egy műtét nélküli intim lézeres kezelés látványos eredményekre képes, és ezzel azonnal visszaadja a nők önbizalmát.    

Ha bármelyik testrészével elégedetlen, kérjen időpontot, szeretettel várjuk egy ingyenes plasztika konzultációra. 

HASPLASZTIKA INTIMPLASZTIKA MELLFEVARRÁS  MELLPLASZTIKA MELLKISEBBÍTÉS MELLNAGYOBBÍTÁS  LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS INTIM LÉZERES KEZELÉS

0 Tovább

Dr. Marashi, a „vaginasuttogó”

Dr. Amir Marashi, amerikai sebész és nőgyógyász ismertebb nevén a "vaginasuttogó", annak köszönheti ezt a nevet, hogy több száz nőnek tette boldogabbá az életét azzal, hogy esztétikailag vonzó vaginát varázsolt nekik. Sőt az első hivatalos vagina designer bemutatót is megtartotta New Yorkban.

0 Tovább

Kim Kardashian intim lézerezése

Khloé Kardashian  beszámolt a saját reality showjában, hogy a Kardashian-família női tagjai, Kimmel az élen intim lézeres beavatkozásnak vetették alá magukat. 

intim lézer intim lézeres kezelés intimplasztika kisajak plasztika hüvely plasztika szerméremdomb korrekció

Az intim lézeres kezelés olyan szépészeti beavatkozás, amely során a lézerfényt csak a kiválasztott területre célozva, a hüvelyfalra irányítva a kollagén termelés fokozására ösztönzi a kötőszövetet. Az eredmény pedig feszesebb, simább és rugalmasabb szövetek. Ez a nem műtéti beavatkozás a ThermiVa elnevezést kapta. Ára 3500 dollártól (980 000 forinttól) kezdődik, ami 3 kezelést tartalmaz, melyek havonta esedékesek és mindössze 15-30 percet vesznek igénybe.

Bár nem olcsó a ThermiVa kezelés, viszont visszakapjuk önbecsülésünket és ismét teljes értékű nőnek érezhetjük magunkat, legalábbis Khloé így véli.

„A kollagén a bőrünkben olyan, mint egy stabil vasszerkezet a betonban. Ahogy öregszünk, ez a háló veszít feszességéből. A bőr felhevítésével megváltoztatja a kollagént úgy, hogy magára a molekulára fejti ki hatását, ezzel átalakítva a molekuláris hálót és stimulálja a fibroblasztokat, hogy új kollagén termelődhessen.”- nyilatkozta Harold Lancer, aki az első, FDA által elismert bőrgyógyász orvos.

Lancer több mint egy éve vezette be a praxisába a ThermiVa-t, és naponta több ilyen kezelést végez. „Egyszerű, kényelmes, fájdalommentes és a nők szerint egyből látható és érezhető eredménnyel bír.” - mondja Lancer. „Ez az, amit BFF (Best Friends Forever) programnak hívok, mert ez az a fajta kezelés, amit ha egyszer a nők megtapasztalnak, nem tudják megállni, hogy ne beszéljenek róla egyből a legjobb barátnőjüknek. Ezután eljönnek a barátnőik is és megcsináltatják a kezelést.”

Lancer tapasztalata, hogy kb. 50%-a a nőknek kozmetikai szempontból (csak úgy, mint egy arc-nyak-dekoltázs fiatalításnál) és kb. 35%-uk szexuális életük javításának érdekében veszi igénybe a kezelést.

Hozzánk még ugyan nem tört be a ThermiVa láz, viszont itthon is egyre népszerűbbek az intimplasztikai beavatkozások (kisajak plasztika, hüvelyplasztika, szeméremdomb korrekció) és az intim lézeres kezelés. Ezen szolgáltatások Plasztikai Intézetünkben is elérhetőek. Az intim lézeres kezelés egyre nagyobb szerepet játszik a teljesebb szexuális élet, a nemi szerv fiatalosabb megjelenése érdekében. A műtétek és az intim lézeres kezelés jellemző okai közé tartozik, hogy a páciens túl tágnak találja a hüvelyét, túl nagynak a szeméremajkait, vagy vizelettartási zavarral, hüvelyszárazsággal küzd.

Kérjen időpontot online szakorvosainkhoz konzultációra vagy hívjon minket bizalommal a 06 1 354 0800-as telefonszámon és vegye igénybe akcióinkat!

0 Tovább

Fanszőr plasztika az új divat?!

A nők többsége mindent megtesz azért, hogy intim testrészei csupaszak legyenek, a koreai nők éppen az ellenkezőért küzdenek, méghozzá nagyon szokatlan módon.

0 Tovább

PlasztikaBlog

blogavatar

Hírek, érdekességek és újdonságok a plasztikai sebészet, plasztikai beavatkozások világából a Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebészeitől, szakértői.

Utolsó kommentek

Címkefelhő

plasztikai sebész (21),plasztikai beavatkozás (20),plasztikai műtét (15),ráncfeltöltés (11),mellplasztika (9),arcplasztika (9),orrplasztika (8),ránc (8),szemhéjplasztika (7),botox (7),fogyás (5),arcfiatalítás (5),zsírleszívás (5),egészség (4),mellnagyobbítás (4),fogyókúra (4),plasztikai sebészet (4),ránctalanítás (4),állplasztika (3),túlsúly (3),intim lézeres kezelés (3),bőr (3),hasplasztika (3),fülplasztika (3),kisajak plasztika (3),mellfelvarrás (3),intimplasztika (3),hüvely plasztika (2),szem alatti karikák (2),műtét (2),hajbeültetés (2),plasztika (2),gyógynövény (2),gyomorballon terápia (2),frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés (2),hyaluronsav (2),mellimplantátum (2),mellműtét (2),saját zsírral való feltöltés (2),botox kezelés (2),esztétikai kezelés (2),öregedés (2),gynecomastia (2),nyakplasztika (2),ajakfeltöltés (2),mell (2),mellkisebbítés (2),intim lézer (2),szépészeti beavatkozás (2),anyajegy eltávolítás (1), bőrrák (1),bőrgyógyászat (1),szerméremdomb korrekció (1),intim lézeres fiatalítás (1),hüvelyplasztika (1),fenékplasztika (1),fenék (1),betegség (1), szeméremdomb korrekció (1),lézeres szőrtelenítés (1),anyajegy (1),hasplsztika (1),orplasztika (1),befelé forduló mellbimbók korrekciója (1),bőrgyógyászati szűrővizsgálat (1),arckezelés (1),INTIMPLASZTIKA (1),HASPLASZTIKA (1),szülés (1),szülés után (1),MELLFEVARRÁS (1),MELLPLASZTIKA (1),INTIM LÉZERES KEZELÉS (1),LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS (1),MELLNAGYOBBÍTÁS (1),MELLKISEBBÍTÉS (1),implantátum (1),kombinált mellplasztika (1),inkontinencia (1), ftc szálbehúzás (1),hifu fókuszált ultrahang kezelés (1),anyajegyszűrés (1),hüvelyszárazság (1),vizelettartási probléma (1),fül (1),lézeres bőrfiatalítás (1),Easy TCA hámlasztás (1),Frakcionált CO2 lézeres kezelés (1),melanoma (1),ajaknagyobbítás (1),Botox (1),FTC szálbehúzás (1),szálbehúzás (1),férfi plasztika (1),arcszobrászat (1),arcműtét (1),gyomorballon (1),bőrgyógyász (1),szeméremdomb korrekció (1),saját zsírral való arcfeltöltés (1),kollagén (1),férfi plasztikai műtétek (1),dermaroller kezelés (1),Botox kezelés (1),plasztika függőség (1),állimplantátum (1),alakkorekció (1),dermafix (1),dermaroller (1),törzsplasztika (1),táplálék-kiegészítők (1),gyógyteák (1),orr (1),stressz (1),gyomor (1),tokaplasztika (1),áll (1),arc (1),dermapen (1),arcápolás (1),dermafix kezelés (1),toka (1),kókuszzsír (1),rendellenes izzadás (1),izzadás (1),hyaluronsavas ajakfeltöltés (1),homlokplasztika (1),túlzott izzadás (1),botox izzadáskezelés (1),kókuszolaj (1),diéta (1),hialuronsav (1),szem (1)

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />