Szem alatti táskák eltüntetése szálbehúzásos arcfiatalítással. Till Attila is ezzel a módszerrel próbálkozik, hogy ne tűnjön kialvatlannak. Cikkünkből kiderül, hogy miről is szól ez a kezelés!

ránc ráncfeltöltés arcfiatalítás szálbehúzás FTC szálbehúzás

A műsorvezető D. Tóth Krisztina Elviszlek magammal című műsorában nyilatkozott a hialuronsavas beavatkozásról, amit azért próbált ki, mert elégedetlen magával. Újabban pedig a szálbehúzással próbálkozik Tilla orvosa, hogy megfiatalítsa arcát.

- „Szoktam járni kezelésekre, ez nem is titok. A táskák miatt. Ez ilyen hialuronsavas kezelés, amivel lehet egyengetni... a doktornő tulajdonképpen szobrászkodik a fejemen a szemem alatt. Most szálbehúzásokkal kísérletezünk majd, én meg erre elég jó alany vagyok.” - mesélte Tilla.

ránc ráncfeltöltés arcfiatalítás szálbehúzás FTC szálbehúzásD. Tóth Kriszta próbálta meggyőzni a műsor folyamán, hogy a nézők így szeretik és fogadják el őt. Tilla erre a következőképpen reagált: „Nagyon untam már, hogy a táskáim miatt mindig fáradtnak tűnt az arcom, attól függetlenül, hogy éjszakáztam-e, vagy sem. Szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget, ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen világítás mellett vesz a kamera. A sminkesek egy csomó időt töltenek azzal, hogy próbálják eltüntetni a szemem alatti táskákat. Szerintem jó döntést hoztam, ugyanis az eljárás gyors, mellékhatás- és fájdalommentes, és ami a legfontosabb: rendkívül látványos. -  Mostanra már sokkal kisimultabb, harmonikusabb lett az arcom. Azt szeretem benne, hogy az arcom karakterén nem változtatott, mégis kipihentebbnek tűnök.”

Na de mi is pontosan a szálbehúzás?

Műtéti beavatkozás nélkül a megereszkedett arc megemelhető, a ráncok kezelhetők, az arc- és nyakbőr rugalmassága helyreállítható. Szálbehúzásnál nincs allergiás reakció, metszések nélkül, azonnali, tartós eredményt kapunk.

Tilla és az operatőrei is nagyon elégedettek, hiszen látványos eredményt értek el ezzel a módszerrel.

ránc ráncfeltöltés arcfiatalítás szálbehúzás FTC szálbehúzásBár Tilla arcfiatalítását nem plasztikai sebészeink végezték, nálunk is van lehetőségük a szépülni vágyóknak, hogy igénybe vegyék az FTC szálbehúzás arcfiatalító beavatkozást. A szálbehúzás eljárás során a felszívódó szálak megemelik a szöveteket, fokozzák a kollagén termelést, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot. Az eljárásnak köszönhetően feszes, fiatalos lesz az arcbőr és a bőrtónus is javul.